fbpx

Kosten Halfjaarprogramma

Deelnemen aan het Halfjaarprogramma van Breekjaar kost €5.870,-. Niet schrikken. Voor wie dit financieel niet haalbaar is, hebben we het Breekfonds.

HOE KRIJG IK DAT NOU BIJ ELKAAR?!
Kom kennismaken!

Een waardevol jaar dat de investering waard is.

Bij Breekjaar staat in kansen denken centraal, zelfs als het gaat om de kosten. Een tussenjaar kost geld, maar een investering in Breekjaar kan zich dubbel en dwars terugverdienen wanneer je na afloop een beter passende richting hebt gekozen.

Aanmelden voor een proefdag

De winst van Breekjaar:

  • Zelfinzicht
  • Zelfstandigheid
  • (Zelf)vertrouwen
  • Motivatie
  • Doorzettingsvermogen
  • Meer keuzevaardigheid
  • Meer levensgeluk
  • Een concreet toekomstplan

Programmakosten

Er zijn drie opties mogelijk voor de betaling van het deelnamebedrag. In de berekening zijn 1% administratiekosten meegenomen voor het betalen in termijnen.

Optie 1:

€ 3.870,- aan het begin + 5 termijnen van € 404,-


Optie 2:

€ 2.870,- aan het begin + 5 termijnen van € 606,-


Optie 3:

het hele bedrag in één keer

Het Breekfonds.

We vinden het belangrijk dat Breekjaar voor iedereen toegankelijk is. Voor wie het financieel niet haalbaar is, hebben we het Breekfonds. Per deelnemer bekijken we zorgvuldig of je in aanmerking komt voor een gedeeltelijk gefinancierde Breekjaar-plek! Na afloop van de Proefdag plannen we een financieel-gesprek met de beheerder van het Breekfonds.

Drie tips voor het financieren van je Breekjaar.

Werken naast Breekjaar

Bij Breekjaar heb je, naast de twee programmadagen per week, voldoende tijd om parttime bij je (bij)baan te werken. Het zelf bijdragen aan je Breekjaar draagt bij aan de waarde ervan, waardoor je niet alleen investeert in je persoonlijke ontwikkeling, maar ook een grotere betrokkenheid en voldoening ervaart.

Financiële steun van je omgeving

Vaak hoef je dit niet alleen te bekostigen; anderen zijn (vaak) graag bereid om je te ondersteunen bij deze waardevolle investering in jezelf. Bijna alle deelnemers aan Breekjaar ontvangen financiële steun van hun ouders, verzorgers en/of anderen in hun omgeving.

Budgetteren en (be)sparen 

Stel een gedetailleerd budget op en ontdek waar je kunt (be)sparen. Door bewust te kiezen waar je je geld aan uitgeeft en je prioriteiten te stellen, creëer je meer ruimte om te investeren in je persoonlijke groei.