fbpx
BACK-TO-BASIC EXPEDITIE

Otro Elements x Breekjaar

  • Sta je op het (kruis)punt om belangrijke beslissingen te nemen, maar loop je vast door twijfels en onzekerheden?
  • Voel je de druk van buitenaf om te presteren, maar ook de angst van binnen om foute keuzes te maken? 
  • En wat je eigenlijk wil is gewoon je hart volgen, maar je weet alleen niet precies hoe….

Het is goed om af en toe bewust stil te staan. Stil te staan bij wie jij bent en wat jij wil. Gesprekken te voeren over de dingen waarmee je worstelt, je angsten en onzekerheden. Maak tijd en ruimte te maken voor dingen die er echt toe doen, bijvoorbeeld de rust van de natuur op te zoeken. Daar waar het allemaal mee begon: aarde, water, vuur, lucht en ruimte.

Back-to-basic in de Italiaanse Alpen. Geen luxe. Geen afleidingen. In de rauwe natuur.

Locatie

Wij nemen je graag mee naar een plek waarin je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. Even de ruige natuur in, uit je vertrouwde omgeving, om tot nieuwe inzichten, oplossingen of ideeën te komen. Of om gewoonweg tot de conclusie te komen dat het goed is zoals het is… Rondtrekkend door de Italiaanse Alpen met een groep van maximaal 15 jongeren. Een week om nooit te vergeten. Een week waarin niets hoeft en alles mag. Je rust uit als je moe bent en neemt een frisse duik als je daar zin in hebt. Je praat als je daar behoefte aan hebt en bent stil als dat is wat je wil.

Durf jij het aan?

  • In een afgelegen vallei, ver weg van de bewoonde wereld, luxe en verplichtingen.
  • 5 dagen in de Italiaanse Alpen met een groep van 12 tot 20 jongeren tussen de 17 en 24 jaar.
  • Digital detox, tijd voor reflectie, broodbakken, hout hakken, vuurtje stoken.
  • En ervaar een eeuwenoud zweethut-ritueel en neem deel aan een solo quest.

Prijs, Data, Aanmelden

Prijs

De prijs voor deze expeditie is € 795,- p.p. (excl. BTW).  Omdat Breekjaar partner is van Otro krijgen (ex-)Breekers €100 korting. Dus als (ex-)Breeker kun je dit avontuur al meemaken voor €695,- (excl. BTW).

Dit bedrag is inclusief 4 overnachtingen, alle biologische maaltijden, professionele kok, berggids en begeleiders. Vervoer van en naar het vliegveld wordt geregeld. De prijs is echter exclusief een retour vliegticket naar Milaan Malpensa.

Data

Van 9-13 augustus 2024

Direct aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan nu aan door het aanmeldformulier in te vullen, en verzeker jezelf van een plek. Zodra we het minimum aantal deelnemers hebben bereikt, ontvang je alle praktische informatie.

Wil je eerst nog meer info? Schroom niet contact met ons op te nemen via info@otro-elements.it of app/bel Maurits (Otro Elements) op 06-45024305

Foto’s: Caspar Diederik