fbpx

Breekfonds

Help om Breekjaar te laten groeien en meer jongeren een Breekjaar te laten volgen

Breekjaar is een ontdekkingsreis voor jongeren tussen de 16 en 24. Tijdens deze ontdekkingsreis ontdekken jongeren wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Jij kan helpen deze ontdekkingsreis mogelijk te maken voor jongeren die zo’n steuntje in de rug kunnen gebruiken door bij te dragen aan het Breekfonds.

Waarom een Breekfonds?

Breekjaar wil zoveel mogelijk jongeren het tussenjaar van hun leven laten hebben. Maar voor jongeren met minder financiële middelen is een Breekjaar vaak een te grote investering.

Daarnaast komen wij als Breekjaar, ondanks onze succesvolle en intensieve aanpak, nog niet in aanmerking komen voor een subsidie van de overheid. Hierdoor is het financieel gezond houden van Breekjaar een blijvende uitdaging.

Wat we doen met het geld:

  • Meer jongeren in staat stellen een Breekjaar te volgen door middel van een wildcard
  • Breekjaar helpen om verder te groeien door te investeren in nieuwe producten, of het verbeteren van het huidige programma

Wij gunnen méér jongeren de ontdekkingsreis van hun leven. Het Breekfonds zorgt ervoor dat meer jongeren de kans krijgen om deze succesvolle ontdekkingstocht te maken én dat Breekjaar verder kan groeien.

Als je doneert, laten we je ieder jaar precies weten wat we met het gedoneerde geld hebben gedaan.

Breekjaar doneert zelf per groep 1 wildcard. Dat komt neer op ongeveer €25.000 per jaar.

Ja, ik wil helpen en bijdragen aan het Breekfonds!

Wat fijn! Je kan eenmalig of jaarlijks een bijdrage doen. Vul het formulier hieronder in en je ontvangt van ons een Tikkie om te betalen.

  • Naam * verplicht
  • Ik wil graag * verplicht
  • Goedkeuring automatische incasso: * verplicht