Voor professionals

Regelmatig krijgen we verzoeken van scholen en bedrijven om kennis te maken. Of zelfs om een samenwerking te onderzoeken. Dat vinden niet alleen een eer, maar ook heel leuk en nuttig.

KOM KENNISMAKEN!

Voor scholen

Een jongvolwassene kan moeite hebben met het kiezen voor de juiste opleiding. Daar kan een loopbaanbegeleider bij helpen. Maar soms lijkt de beste keus om te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Pedagogische achtergrond biedt daarbij het nodige kader. Maar vaak is het lastig om de leerling te helpen bij wat de volgende stap kan zijn.

Het zogenaamde ‘gap year’ kan dan een goede keuze zijn. Breekjaar biedt zo’n jaar aan, volledig gericht op persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en keuzekracht. Benieuwd hoe we dat doen? Onze vrijwilligers komen graag kosteloos en vrijblijvend langs. In een speciale sessie van een uur laten oud-deelnemers een klas of groep jongeren in Breekjaar-stijl proeven wat we doen. Eerst een persoonlijk gesprek is natuurlijk ook mogelijk.

Open avond

Eens in de zes weken organiseren we een open avond voor iedereen die geïnteresseerd is in Breekjaar. Op deze avond maak je kennis met een aantal mensen uit het team en natuurlijk de Breekers zelf. Je hoort verhalen over Breekjaar, kunt één van onze locaties bewonderen en gaat zelf ervaren wat Breekjaar is.

Ook kunnen we afstemmen op welke manier je in actie kunt komen voor of met Breekjaar. En bespreken we de concrete mogelijkheden waarin Breekjaar iets voor jouw organisatie kan betekenen.

Train de Trainer

Steeds vaker worden we door onderwijsinstellingen gevraagd om onze kennis en kunde te komen verspreiden. Wij trainen in dat geval mentoren, decanen, docenten, begeleiders en ook organisatiekrachten waarbij we onze beproefde, effectieve tools en methodieken overbrengen. Tijdens de uitvoer blijven we beschikbaar zodat het betreffende team het proces van verbinding in de groepen en persoonlijke ontwikkeling met jongeren kwalitatief kan blijven uitvoeren. Wij faciliteren deze begeleiding met veel plezier! Vul onderstaande formulier in om met ons in contact te komen. Dan komen we bij jullie langs en maken we samen een plan op maat.

INTERESSE? VUL DAN HET FORMULIER IN

Aanvraagformulier professionals

Enthousiaste coaches, onderwijskundigen, decanen, maatschappelijk ondernemers, docent en en andere jongerenprofessionals weten ons te vinden. Wij maken graag kennis met jullie en vertellen graag meer over ons programma en werkwijze tijdens informatiebijeenkomsten. Kijk hieronder wanneer zo'n bijeenkomst plaatsvind en schrijf je in!
De websiteIemand die breekjaar volgt / volgdeSocial mediaVia GoogleVia een vriend/kennisVia een collegaVia FamilieAnders