fbpx

Breekjaar is niet alleen een tussenjaar voor jongeren.

Sinds 2012 is de sterke visie waarmee we zijn begonnen uitgegroeid tot een rijke voedingsbodem. Een voedingsbodem die is ontstaan door het werk van ons bevlogen team en de ruim 1000 jongeren waarmee we samen hebben gebouwd. Waarbij we hebben ondervonden wat wel en niet werkt als het aankomt op samen groeien en samen leren. Een voedingsbodem vol tools, ervaring, methodieken, goede mensen en bevlogen jongeren.

Tussenjaar Utrecht

Een voedingsbodem die we graag delen met andere professionals.

Dus of je nu in het onderwijs werkt, trainer/coach bent, of in een team samenwerkt in het bedrijfsleven: wij kunnen jouw praktijk verrijken met een dosis ‘Breekjaar.’ We boeken resultaat omdat wij creatief, beweeglijk, inspirerend en vanuit verbinding weten te werken.

Dus, of je Breekjaar nu wil inhuren of gewoon met ons wil kennismaken, je bent van harte welkom op een Open Avond!

“Ook al ben ik al coach, ik heb zelf ook nog eye openers gehad.”

– Deelnemer Open Avond

Open avond voor professionals 

We organiseren regelmatig avonden voor professionals. Hier krijg je een kijkje in onze keuken en geven we je een ‘Breekjaar-ervaring’. Hier is ook de ruimte om ons wat beter te leren kennen en is er voor ons de ruimte om jou wat beter te leren kennen. Wil je erbij zijn? Geef je dan op via onderstaand formulier:

Voor scholen: Breek Academy

De ervaring en methodes van Breekjaar in het creëren van verbinding, motivatie en veiligheid in een groep, kunnen scholen duurzaam ondersteunen bij het verbeteren van het onderwijsklimaat. Daarom zijn we Breek Academy gestart. Breek Academy ondersteunt onderwijsinstellingen om sociaal-emotionele en meta-cognitieve vaardigheden van leerlingen en studenten steviger en effectiever vorm te geven. Zodat we op korte termijn zorgen voor een veilig leerklimaat en betere leerprestaties – en op lange termijn voor gelukkigere, socialere en completere mensen.