fbpx

Voor professionals

Breekjaar is niet alleen een tussenjaar voor jongeren.

Sinds 2012 is de sterke visie waarmee we zijn begonnen uitgegroeid tot een rijke voedingsbodem. Een voedingsbodem die is ontstaan door het werk van ons bevlogen team en de ruim 500 jongeren waarmee we samen hebben gebouwd. Waarbij we hebben ondervonden wat wel en niet werkt als het aankomt op samen groeien en samen leren. Een voedingsbodem vol tools, ervaring, methodieken, goede mensen en bevlogen jongeren.

Een voedingsbodem die we graag delen met andere professionals.

Dus of je nu in het onderwijs werkt, trainer/coach bent, of in een team samenwerkt in het bedrijfsleven: wij kunnen jouw praktijk verrijken met een dosis ‘Breekjaar.’ Dat betekent dat we met je meekijken waar je vastloopt, en met je meedenken in het proces om verder te komen. We boeken resultaat omdat wij creatief, beweeglijk, inspirerend en vanuit verbinding weten te werken. Ook als je twijfelt, neem gerust contact op met je ontwikkelings-, trainings- of coachingsvraag. We denken graag met je mee.

Direct contact? Bel naar 085-8882448 of Whatsapp ons op 06-25326805.

Tussenjaar Utrecht

Voor scholen – Trainingen voor het team

De ervaring en methodes van Breekjaar in het creëren van verbinding, motivatie en veiligheid in een groep, kunnen scholen duurzaam ondersteunen bij het verbeteren van het onderwijsklimaat. Steeds vaker worden we gevraagd om mentoren, decanen, docenten, begeleiders en ook organisatiekrachten te trainen en om daarbij een programma voor de school te ontwerpen. Waarbij we onze tools en methodieken overbrengen – op maat gemaakt voor jullie situatie. Tijdens de implementatieperiode blijven we beschikbaar voor support om de kwaliteit te borgen. Graag maken we een afspraak om je hier alles over te komen vertellen.

“Ook al ben ik al coach, ik heb zelf ook nog eye openers gehad.”

– Deelnemer Open Avond

Voor scholen – Kennismaking voor leerlingen

We worden regelmatig benaderd door middelbare scholen of we willen komen vertellen over Breekjaar. Soms in de vorm van een voorlichtingsavond, ook wel voor een specifieke klas of decaan, of aansluitend aan toekomstgerichte projecten of activiteiten. Onze vrijwillige ambassadeurs (oud-Breekers) komen graag kosteloos langs op jullie school. In een speciale workshop van een uur laten ze een groep jongeren in Breekjaar-stijl proeven aan wat Breekjaar is – en delen de ambassadeurs hun persoonlijke verhalen. We werken graag op maat dus bel gerust om af te stemmen wat de mogelijkheden zijn.

Voor organisaties en bedrijven

Het werk dat we met jongeren doen, laat zich ook heel goed toepassen bij een groep volwassenen. Teams hebben er veel baat bij als de onderlinge verbinding en veiligheid toenemen. Een fijnere werkplek voor iedereen, erkennen van ieders kwaliteiten, betere resultaten en meer gezamenlijke doelen zijn maar een paar van de vele mogelijke uitgangspunten bij het werken met jouw team. Vele van onze trainers zijn naast Breekjaar ook actief in professionele organisaties. Ze kennen dus de ins- en outs van wat er nodig is om teams duurzaam beter te laten functioneren. Kom met ons in contact voor een eerste kennismaking.

Open avond voor professionals 

We organiseren regelmatig avonden voor professionals. Hier krijg je een kijkje in onze keuken en geven we je een ‘Breekjaar-ervaring’. Hier is ook de ruimte om ons wat beter te leren kennen en is er voor ons de ruimte om jou wat beter te leren kennen. Wil je erbij zijn? Geef je dan op via onderstaand formulier:

  • Kies een datum * verplicht
  • Naam * verplicht