fbpx

Duik jij met ons mee onder de waterlijn?

Is persoonlijke ontwikkeling niks nieuws voor jou, maar ben je toe aan een extra verdiepingsslag? Wil je meer uit jezelf halen en het beste uit je leven halen? Dan is het Verdiepingsjaar van Breekjaar precies wat je nodig hebt! Het onbekende in, nieuwe mensen ontmoeten en aan de slag om je ritme hierin te ontdekken.

Het Verdiepingsjaar is een uniek en inspirerend programma speciaal ontworpen voor jongeren en jongvolwassenen zoals jij. Leer omgaan met je toekomstige uitdagingen en vind innerlijke verbinding.

Voor wie?
Jij…

 • bent nieuwsgierig om meer van jezelf te ontdekken.
 • wilt nieuwe, bijzondere ervaringen op doen.
 • zoekt verbinding met gelijkgestemden.
 • bent klaar voor een nieuw avontuur.
 • hebt misschien al een Breekjaar tussenjaar gedaan en zoekt een manier om bezig te blijven met je proces.

Of

 • je zit al in een druk werk- of studentenleven, maar wilt daarnaast ruimte maken voor je eigen ontwikkeling.

Wat is het?

Het Verdiepingsjaar, die naam hebben we natuurlijk niet voor niks bedacht. Een buitengewoon programma dat jongeren zoals jij de mogelijkheid biedt om een zaterdag in de maand een betekenisvol Breekjaar evenement bij te wonen. Met 10 bijzondere dagen verspreid over het jaar, zul je samen met een groep bewuste jongeren werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei. Een stukje verder dan tot waar je misschien nu al bent gekomen!

Samen met een grote groep deelnemers een reis maken naar de kern van jezelf. Ieder evenement verwelkomen we een nieuwe trainer, een expert op zijn of haar vakgebied, die je zal verrassen met unieke vaardigheden en inzichten. Vanuit verschillende invalshoeken zul je werken aan jouw persoonlijke doelen en intenties. De thema’s van deze dagen verschillen elke maand en lopen uiteen van Liefde & Intimiteit tot je eigen Bio-Hacking, of voel jij je meer thuis in de Zweethut? Andere thema’s die we aanvliegen zijn bijvoorbeeld verbinding, grenzen stellen, angst, je band met de natuur, relaties, zelfbeeld.

Wat maakt dit zo speciaal?

Het antwoord ligt in onze aanpak: spelen, delen en waarderen. Drie belangrijke pijlers binnen Breekjaar, waar ook het Verdiepingsjaar op gebouwd is. Door middel van interactieve en dynamische methoden creëren we een veilige omgeving waarin je jezelf kunt ontdekken. Leer omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven en ontwikkel waardevolle vaardigheden die je voor altijd met je meedraagt.

Dit is je kans om actief bezig te zijn met je eigen groeiproces. Het Verdiepingsjaar geeft je de mogelijkheid om jezelf te verdiepen, om de diepten van je eigen wezen te verkennen en om oprechte verbindingen aan te gaan. Waar anders kun je samenkomen met gelijkgestemde individuen, bereid om de diepte in te duiken en samen te groeien?

Nog iets niet helder? Andere vragen? We geven in een paar FAQ-video’s nog antwoord op vragen die we vaak tegenkomen! Deze video’s staan in de highlight “Verdiepingsjaar” op de Breekjaar Instagram.

Toch nog een vraag? Mail naar veere@breekjaar of zonneke@breekjaar.nl

Programma

Het programma is zorgvuldig in elkaar gezet en heeft een logische opbouw. Maar hoe ziet de opbouw er dan uit?

Het programma gaat gelijk knallend van start met het Introkamp, waar je de groep ontmoet en samen de diepte induikt. Vervolgens duiken we in het Zelfbeeld en je eigen Bio-Hacking. Op de Weerstandsdag doorbreken we met de weerstand die je in je leven tegenkomt. Dan volgt de dag over Liefde & Intimiteit, met de keer daarna een verbindende Zweethut ervaring. Pak je Podium staat in het teken van zelfpresentatie met vette skills. De Surprisedag blijft een mysterie…! Daarna gaan we aan de slag met Energetisch werk en energiebalans. Het jaar sluiten af met de Doorbreekdag, waarop we terugblikken op onze groei en je helemaal ready bent voor de rest van je leven (en de zomervakantie natuurlijk)!

Programmadagen

 • Zaterdag en zondag 19-20 oktober 2024
 • Zaterdag 16 november 2024
 • Zaterdag 14 december 2024
 • Zaterdag 18 januari 2025
 • Zaterdag 15 februari 2025
 • Zaterdag 15 maart 2025
 • Zaterdag 12 april 2025
 • Zaterdag 17 mei 2025
 • Zaterdag 14 juni 2025
 • Zaterdag 5 juli 2025

Kosten

Het Verdiepingsjaar, vol vette workshops en activiteiten, kost €850.

We hebben nu een actie, namelijk de vriendenkorting. Schrijf je in samen met een vriend (op dezelfde dag) en krijg in totaal €100 korting! Vermeld in je inschrijfformulier de voor- en achternaam van je vriend.

Verdiepingsjaar 2024 – 2025

Enthousiast? Mooi! Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden en de algemene voorwaarden te ontvangen. Vol is vol 🙂

Aanmelden Verdiepingsjaar

Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Veere: veere@breekjaar.nl of met Zonneke: zonneke@breekjaar.nl.