fbpx

De Breekjaar trui

Draag je Breekjaar een warm hart toe? En wil je dat ook graag op straat, in de supermarkt, op de pont en/of in het klimrek aan iedereen laten zien?

Dat kan nu dankzij de Breekjaar trui! Met jouw eigen quote op de achterkant! Hallelujah voor je creatieve vrijheid!

Gestikt logo Breekjaar en jouw quote op de achterkant!

De truien hebben een prachtig grijs gemêleerde kleur en zijn gemaakt van zo’n lekker zacht stofje. Met het comfort zit het dus wel snor. Op de voorkant prijkt het gestikte logo van Breekjaar in geel en zwart. Op de achterkant komt jouw quote. En die mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen!

Quanta costa? Jij mag kiezen!

Je kunt kiezen voor de kostprijs van €50,- of de Breekjaar Friends prijs van €70,- (excl. verzendkosten). Als je kiest voor de Breekjaar Friends prijs, zorgen we ervoor dat €20,- naar het Breekfonds gaat. Het Breekfonds zorgt ervoor dat ook jongeren die het minder breed hebben, een Breekjaar kunnen volgen. Jij bepaalt welke prijs je wilt betalen!

Bestellen en verzending

We bestellen en verzenden de truien op vier momenten in het jaar. Zodat het voor ons een beetje overzichtelijk blijft :). Het eerstvolgende verzendmoment is half juni. Je ontvangt je trui dus eind juni/begin juli 2024.

Hoe werkt dat precies?

Stap 1: Vul het bestelformulier in via de button hieronder

Stap 2: Wij sturen jou een factuur

Stap 3: Zorg dat je die factuur z.s.m. betaalt

Stap 4: Het eerstvolgende verzendmoment is half juni. Je ontvangt je trui dus eind juni/begin juli 2024.

Stap 5: Pak een theetje en een koekje en ga rustig wachten bij je voordeur, over twee weken komt de postbode en kun jij shinen in je eigen Breekjaar trui!