fbpx
over het breekfonds

Help Breekjaar te groeien en meer jongeren een Breekjaar te laten volgen

Het plezier en enthousiasme waarmee we jongeren willen helpen, blijft onverminderd groot. We zijn trots op de Breekjaar-jongeren die in vele opzichten gegroeid zijn. Meer info over het effect van Breekjaar, is hier te vinden in het wetenschappelijk onderzoek dat naar de effecten gedaan is. We zijn niet alleen trots op de Breekers, maar ook  super dankbaar voor iedereen die Breekjaar een warm hart toedraagt – in welke vorm dan ook – tot nu toe. 

Jouw studieloopbaan

Wetenschappelijk bewijs:

Na een Breekjaar…

Hebben de jongeren meer zelfvertrouwen gekregen

Kunnen ze hun gevoelens
beter uiten

Weten ze beter hoe ze hun toekomst willen invullen

Hebben ze een betere band met vrienden en familie

Maar… We willen nóg meer jongeren helpen!

Het blijft echter een uitdaging om Breekjaar op een financieel gezonde manier te laten bloeien en groeien. Het zeker niet geringe bedrag dat we aan Breekers vragen om deel te nemen, blijkt elk jaar nauwelijks genoeg om de kosten te dekken. Dit maakt investeren in groei lastig. Naast dat we op meer locaties jongeren willen bedienen, willen we ook voor meer jongeren beschikbaar zijn die niet het benodigde geld kunnen opbrengen. We roepen hiervoor al de hulp van bestaande fondsen in. Dit helpt, maar is vooralsnog onvoldoende om te groeien.

Meer behoefte aan sociaal-emotionele ondersteuning voor jongeren in deze tijd

Door Corona hebben (nog) meer ouders en Breekers moeite om de deelnamekosten op te brengen. Tegelijkertijd neemt de (mentale) druk op jongeren toe en kan Breekjaar juist die enorme boost aan het zelfvertrouwen geven die nu zo hard nodig is. Juist nu is er – nog meer dan normaal – behoefte aan ondersteuning op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling. Daarom kunnen wij uw hulp nu extra goed gebruiken.

De effecten van Breekjaar in een notendop van 1,5 minuut

tussenjaar ideeen

Je kunt helpen!

Vind je het, net als wij, belangrijk om jongeren een stevige duw in de rug te geven? Wil je bijdragen aan onze doelen? Je kunt ons sponsoren door een bijdrage te doen.

Het belangrijkste aan jouw bijdrage is natuurlijk dat dankzij de bijdrage meer jongeren in staat zijn om te groeien en om hun talenten in te kunnen gaan inzetten, zodat ze niet alleen zichzelf, maar ook de samenleving nóg mooier maken.

Geef aan hoeveel je wilt doneren en wij sturen je een Tikkie! Makkelijker kan niet 🙂

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil graag*
Op de hoogte blijven*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.