fbpx

Help Breekjaar

Help om Breekjaar te laten groeien en meer jongeren een Breekjaar te laten volgen

Breekjaar bestaat ruim 8 jaar. Inmiddels hebben we al meer dan 1000 jongeren mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze ontdekkingsreis ontdekken jongeren wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen.

Het plezier en enthousiasme waarmee we dat doen blijft onverminderd groot. We zijn trots op de jongeren die in vele opzichten gegroeid zijn. Meer info over het effect van Breekjaar, is hier te vinden in het wetenschappelijk onderzoek dat naar de effecten gedaan is. We zijn niet alleen trots op de Breekers, maar ook  super dankbaar voor iedereen die Breekjaar een warm hart toedraagt – in welke vorm dan ook – tot nu toe. 

De effecten van Breekjaar in een notendop van 1,5 minuut

Maar… We willen nóg meer jongeren helpen!

Het blijft echter een uitdaging om Breekjaar op een financieel gezonde manier te laten bloeien en groeien. Het zeker niet geringe bedrag dat we aan Breekers vragen om deel te nemen, blijkt elk jaar nauwelijks genoeg om de kosten te dekken. Dit maakt investeren in groei lastig. Naast dat we op meer locaties jongeren willen bedienen, willen we ook voor meer jongeren beschikbaar zijn die niet het benodigde geld kunnen opbrengen. We roepen hiervoor al de hulp van bestaande fondsen in. Dit helpt, maar is vooralsnog onvoldoende om te groeien.

Meer behoefte aan sociaal-emotionele ondersteuning voor jongeren in deze tijd

Door Corona hebben (nog) meer ouders en Breekers moeite om de deelnamekosten op te brengen. Tegelijkertijd neemt de (mentale) druk op jongeren toe en kan Breekjaar juist die enorme boost aan het zelfvertrouwen geven die nu zo hard nodig is. Juist nu is er – nog meer dan normaal – behoefte aan ondersteuning op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling. Daarom kunnen wij uw hulp nu extra goed gebruiken.

5 TOFFE DINGEN OM TE DOEN IN JE TUSSENJAAR

Waar help je ons mee? Met deze doelen:

DOEL 1

We willen nog toegankelijker worden:

 • We willen de prijs van het jaarprogramma verlagen
 • We vinden het belangrijk dat Breekjaar erkend wordt als onderwijsinstelling en hebben geld nodig om de onderwijsaccreditatie rond te krijgen
 • We willen op meer locaties aanwezig zijn in Nederland

DOEL 2

Jongeren die het niet kunnen betalen, tóch helpen een Breekjaar te doen door hen financiële steun te bieden.

Je kunt helpen!

Vind je het, net als wij, belangrijk om jongeren een stevige duw in de rug te geven? Wil je bijdragen aan onze doelen? Je kunt ons sponsoren door een bijdrage te doen.

Het belangrijkste aan jouw bijdrage is natuurlijk dat dankzij de bijdrage meer jongeren in staat zijn om te groeien en om hun talenten in te kunnen gaan inzetten, zodat ze niet alleen zichzelf, maar ook de samenleving nóg mooier maken.

Daarom doen we een beroep op jou. Vind je het net als wij, belangrijk om jongeren een stevige duw in de rug te geven? Kun en wil je bijdragen aan onze doelen? Dit kan door een pakket uit te kiezen:

 • Brons: €50 – €200
  Wij zijn super blij met je donatie!
 • Zilver: €200 – €3000
  – Deelname aan een Breekjaar training waarin zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling centraal staat (aantal deelnemers afhankelijk van donatie)
  – Een B(re)eker mok
  – Een Breekjaar trui
 • Goud: €3.000+
  – Wij faciliteren een Breekjaar training op jouw eigen locatie
  – Een B(re)eker mok
  – Een Breekjaar trui
  – Indien gewenst een vermelding op onze sponsorpagina

Sponsors en donateurs worden uitgenodigd bij evenementen van Breekjaar.

Over de Breekjaar training: Het thema zal altijd gekoppeld zijn aan persoonlijke ontwikkeling en is dus voor iedereen relevant en interessant en geheel volgens de beproefde Breekjaar-methode. Groei gegarandeerd!

Maar het belangrijkste aan jouw bijdrage is natuurlijk dat dankzij de bijdrage meer jongeren in staat zijn om te groeien en om hun talenten in te kunnen gaan inzetten, zodat ze niet alleen zichzelf, maar ook de samenleving nóg mooier maken!

Ja, ik wil helpen!

Doneren Breekfonds Particulieren

 • Naam * verplicht
 • Ik wil graag * verplicht
 • Factuurgegevens

 • Vul hier je IBAN Rekeningnummer in
 • Op de hoogte blijven * verplicht