fbpx

GEZOCHT: BREEKJAAR IS OP ZOEK NAAR EEN FONDSENWERVER (m/v/x/) | 16 – 24 uur per week


Over Breekjaar

Breekjaar organiseert sinds 2013 avontuurlijke tussenjaar programma’s in Nederland, voor jongeren tussen 16 en 24 jaar. Bij Breekjaar leren jongeren zichzelf kennen, werken ze aan hun zelfvertrouwen en maken ze beslissingen voor de toekomst. Breekjaar is in acht jaar behoorlijk gegroeid en dat willen we de komende jaren voortzetten. Naast de Breekjaar tussenjaarprogramma’s (van 5 en 10 maanden) werken we met onderwijsinstellingen (Breek Academy), starten we binnenkort met een open jongerenhuis (Breek Open), en organiseren we verdiepende programma’s voor alumni.

We zijn een stichting, en we willen zoveel mogelijk jongeren toegang geven tot persoonlijke ontwikkeling. Daarom zoeken we een professional die een goede strategie op poten kan zetten voor de fondsenwerving. Het gaat hierbij zowel om het aanvragen van fondsen en subsidies als het opzetten van campagnes om particuliere en zakelijke donateurs te werven. Want hoe meer inkomsten we hebben, hoe meer we de prijzen van onze programma’s kunnen verlagen en hoe meer jongeren er toegang tot krijgen.

Wie we zoeken

Je hebt minimaal enkele jaren werkervaring in het werven van fondsen én je vindt persoonlijke ontwikkeling van jongeren belangrijk. Je snapt hoe de hazen in fondsenland lopen. Misschien ben je zelf ook bewust bezig met jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Doordat je geïnspireerd kunt vertellen over het werk en het belang van Breekjaar, weet je mensen – van particuliere donateurs tot grote gevers – te raken in hun hart. Je bent een warm persoon, een goede schrijver, maar ook mondeling weet je onze missie goed uit te dragen. Je bent zelfstandig en komt zelf met mooie, creatieve initiatieven.

Wat wij bieden

  • Een megaleuk team (van 7 mensen), bij een organisatie die oog heeft voor mens en samenleving.
  • Iedere woensdagochtend hebben we een teammeeting. Eens per 2 weken is deze live op de Breekjaar locatie in Utrecht. Verder is er flexibiliteit en kun je vanuit huis werken.
  • Voor deze functie geldt een samenwerking op zzp-basis of indiensttreding. Afhankelijk hiervan spreken bieden wij een passende vergoeding.  We zoeken iemand die voor 16-24 uur per week aan de slag wil.
  • Een reiskostenvergoeding van 0.19 per km (tot max. 50km). 
  • De voldoening van werkelijk bijdragen aan meer persoonlijke ontwikkeling en -groei voor jongeren.

Interesse?

… en op korte termijn beschikbaar? We ontvangen graag uiterlijk 21 november 2021 je CV en motivatiebrief waarin je jezelf voorstelt en jouw motivatie en ervaring deelt. Deze mag je sturen naar post@breekjaar.nl. Vragen? Mail/bel naar aukje@breekjaar.nl /06  25 32 68 05.