fbpx

Ben je gestopt met je studie of school en heb je geen idee wat nu? Kom je er niet uit? In dit geval geldt: NEEM EEN TUSSENJAAR! 


Een Tussenjaar van Breekjaar

Breekjaar is het avontuurlijke tussenjaar voor alle jongeren in Nederland die na de middelbare school twijfelen over hunkeuzes. En voor jongeren die gestopt zijn met hun studie (mbo, hbo, wo) en het nu even niet meer weten. Bij Breekjaar investeer je in jezelf en leer je slimme toekomstkeuzes maken, door te ontdekken wie je bent, wat je kunt en ondertussen te werken aan je zelfvertrouwen.

Een Breekjaar betekent ruimte, kansen en coaching om jouw beste zelf te worden

Breekjaar geeft je de ruimte, kansen en coaching om jouw beste zelf ontdekken. Je doorloopt een breed programma aan activiteiten waarin je ervaart, proeft, ruikt en probeert. Samen met jongeren in dezelfde state-of-mind. Begeleid door professionele trainers/coaches die uit ervaring weten hoe lastig het kan zijn om continu in dubio te zitten.

Reisperiode, stage lopen en meer

Tijdens het Breekjaar jaarprogramma-tussenjaar ga je er zelfs 6 weken tussenuit. Letterlijk en figuurlijk: naar jouw favoriete bestemming in de wereld, maar vooral op reis naar jezelf.
Zo doe je totaal andere ervaringen op dan wanneer je meteen zou doorstuderen. Je loopt tegen andere uitdagingen aan die je ook anders leert aanpakken. Ontdekt drijfveren bij jezelf die je niet kende.

Tussenjaar breekjaar

Het resultaat: meer doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en zelfvertrouwen

Uit ervaring weten we dat je daardoor in hoog tempo meer doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en zelfvertrouwen krijgt. Dus meer motivatie. Om daarna te kiezen wat JIJ wilt en niet de mensen om je heen.

Het halfjaarprogramma van Breekjaar start eind januari 2020 in Amsterdam.

Is Breekjaar iets voor jou? Kom naar een vrijblijvende proefochtend!

Wil je ontdekken of het tussenjaar van Breekjaar bij je past? Doe dan mee met een speciale Proefdag. Tijdens een ochtend of middag ontdek je in 3 uur tijd hoe jouw Breekjaar eruit zou kunnen zien.