fbpx

Help om Breekjaar te laten groeien en meer jongeren een Breekjaar te laten volgen

Breekjaar bestaat ruim 8 jaar. Inmiddels hebben we al meer dan 1000 jongeren mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze ontdekkingsreis ontdekken jongeren wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen.

Het plezier en enthousiasme waarmee we dat doen blijft onverminderd groot. We zijn trots op de jongeren die in vele opzichten gegroeid zijn. Meer info over het effect van Breekjaar, is hier te vinden in het wetenschappelijk onderzoek dat naar de effecten gedaan is. We zijn niet alleen trots op de Breekers, maar ook  super dankbaar voor iedereen die Breekjaar een warm hart toedraagt – in welke vorm dan ook – tot nu toe. 

De effecten van Breekjaar in een notendop van 1,5 minuut

Maar… We willen nóg meer jongeren helpen!

Het blijft echter een uitdaging om Breekjaar op een financieel gezonde manier te laten bloeien en groeien. Het zeker niet geringe bedrag dat we aan Breekers vragen om deel te nemen, blijkt elk jaar nauwelijks genoeg om de kosten te dekken. Dit maakt investeren in groei lastig. Naast dat we op meer locaties jongeren willen bedienen, willen we ook voor meer jongeren beschikbaar zijn die niet het benodigde geld kunnen opbrengen. We roepen hiervoor al de hulp van bestaande fondsen in. Dit helpt, maar is vooralsnog onvoldoende om te groeien.

Waarom hebben we jouw hulp nodig?

DOEL 1: We willen nog toegankelijker worden!

  • We willen de de prijs van het jaarprogramma verlagen.
  • We vinden het belangrijk dat Breekjaar erkend wordt als onderwijsinstelling en hebben geld nodig om de onderwijsaccreditatie rond te kijgen.
  • We willen op meer locaties aanwezig zijn in Nederland.

DOEL 2: Jongeren die het niet kunnen betalen, tóch helpen een Breekjaar te doen door hen financiële steun te bieden.

DOEL 3: We kunnen ons geen tegenslagen veroorloven want we hebben geen reserves. Elk jaar komen we nét rond. Wil jij ons helpen de organisatie gezonder te maken?

Je kunt helpen!

Vind je het, net als wij, belangrijk om jongeren een stevige duw in de rug te geven? Wil je bijdragen aan onze doelen? Je kunt ons sponsoren door een bijdrage te doen.

Het belangrijkste aan jouw bijdrage is natuurlijk dat dankzij de bijdrage meer jongeren in staat zijn om te groeien en om hun talenten in te kunnen gaan inzetten, zodat ze niet alleen zichzelf, maar ook de samenleving nóg mooier maken.

Daarom doen we een beroep op jou. Vind je het net als wij, belangrijk om jongeren een stevige duw in de rug te geven? Kun en wil je bijdragen aan onze doelen? Dit kan door een pakket uit te kiezen:

  • BRONS: 3.000 EUR: een Breekjaar training op de werkvloer (voor max. 20 mensen) of iets anders in overleg.
  • ZILVER: 10.000 EUR: een Breekjaar training op de werkvloer (voor max. 20 mensen) of iets anders in overleg + vermelding als officiële partner en sponsor op de Breekjaar website.
    -> Commitment voor 1, 3 of 5 jaar
  • GOUD: 10.000+ EUR: Sponsorpakket op maat, in overleg.

Sponsors en donateurs worden uitgenodigd bij evenementen van Breekjaar.

Over de Breekjaar training: Het thema zal altijd gekoppeld zijn aan persoonlijke ontwikkeling en is dus voor iedereen relevant en interessant en geheel volgens de beproefde Breekjaar-methode. Groei gegarandeerd!

Maar het belangrijkste aan jouw bijdrage is natuurlijk dat dankzij de bijdrage meer jongeren in staat zijn om te groeien en om hun talenten in te kunnen gaan inzetten, zodat ze niet alleen zichzelf, maar ook de samenleving nóg mooier maken!

Ja, ik wil helpen!

Super! Neem contact met ons op door te mailen naar post@breekjaar.nl of door onderstaand formulier in te vullen, dan bellen of mailen we je binnen een werkdag terug!

Doneren Breekfonds Zakelijk

Naam(Vereist)
Ik wil graag meer informatie ontvangen door(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.