fbpx

Shake It Till You Breek It

Breekjaar Festival 2023

Ruim 120 Breekers uit alle groepen organiseren samen het Breekjaar Festival ter viering en afsluiting van hun Breekjaar. In de organisatie leren ze om hun eigen rol vorm te geven en in te brengen wat zij uit het jaar hebben meegenomen. 

Het festivalprogramma is volledig in handen van de Breekers zelf en wordt verspreid over een experimenteel, eigenzinnig terrein met één hoofdpodium en diverse areas zoals een silent disco, food- en festivalmarkt. Verwacht een programma boordevol muziek, improvisatie, inspiratie, verbinding en energizers. Dit is jouw kans om Breekjaar te ontmoeten en ervaren!

Het festival sluit aan bij de kernwaarden van Stichting Breekjaar: (zelf)vertrouwen, ontwikkeling en plezier.

Het ontstaan van het Breekjaar Festival

Shake It Till You Breek It is de vijfde editie van het Breekjaar-festival. Het festival is een standaard onderdeel van het Breekjaar programma waar de Breekers leren dat ze in samenwerking veel kunnen bereiken. Ze mogen hier al hun creativiteit, dromen en ideeën samen tot werkelijkheid maken. Ieder jaar gingen er honderden bezoekers zeer tevreden, geïnspireerd en liefdevol naar huis. Wederom zijn de Breekers al hard aan de slag om een waardevol en inspirerend festival op te bouwen.

Locatie: Beton T in Utrecht

Beton-T is het experimentele stadsplein van Utrecht. Een betonnen plaat van 3600 m2, waar mensen en partijen uit de stad de vrijheid krijgen om een eigen, wild variërend programma te organiseren. Perfect voor een Breekjaar Festival dus!

beton t utrecht
Foto: Maarten Boswijk

Datum & Tijd
2 juni 2023 | 15:00 – 23:00

FAQ

Let’s Shake It!