fbpx

Ready for an adventure? Reizen in je tussenjaar?

Wat doe je als je studie niet bij je blijkt te passen? Een tussenjaar natuurlijk! Je hebt besloten om te gaan reizen, maar hoe dan? En waar ga je heen? 

Waarom reizen goed is voor je persoonlijke ontwikkeling

Avontuur! Je hebt eindelijk tijd voor jezelf en bent van plan om er een jaar tussenuit te gaan! Je bent van plan om herinneringen te maken voor het leven en jezelf te vinden. 

Wat levert reizen je op?

  • Met vrijheid omgaan
  • Leren door te doen, uit je comfortzone stappen.
  • Vertrouwen op intuïtie
  • Je hebt de tijd van de wereld, alles is mogelijk!
  • Actie ondernemen

Bron

Je neemt jezelf altijd mee

Ik ga op reis en ik neem mee, ja mezelf dus. Je hele leven moet je nog door met jezelf. Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen. “Veel mensen denken dat op reis gaan jezelf ontdekken is, maar je moet niet op reis gaan om jezelf te vinden”, zegt Lars van der Werf in Metronieuws. “Je neemt jezelf namelijk altijd gewoon mee.”.

Bron

Op reis met jezelf en breekjaar

Wil jij echt ontdekken wie jij bent? Ga dan op reis met jezelf bij Breekjaar. Bij Breekjaar krijg je workshops, trainingen, ga je op kamp met je groep, ontmoet je nieuwe mensen en krijg je begeleiding van je persoonlijke coach. Je leert wie je bent, wat je wilt en wat je kunt, zodat je na jouw Breekjaar slimme keuzes kunt maken voor de toekomst (studie of werk). 

Toch op reis? In het Breekjaar jaarprogramma zit een reisperiode van 6 weken. Je hebt dan de mogelijkheid om deze weken zelf, of begeleid in te delen.

  • Halfjaarprogramma (5 maanden), start in januari.
  • Jaarprogramma (10 maanden), start in september 

Proefdag

Wil je ontdekken of het tussenjaar van Breekjaar bij je past? Doe dan mee met een speciale Proefdag. Tijdens een ochtend of middag ontdek je in 3 uur tijd hoe jouw Breekjaar eruit zou kunnen zien.