fbpx

DE ROUTE NAAR DE TOEKOMST

Een studieloopbaan. Wat is dat eigenlijk? Een verzameling studies, die je naar je droombaan brengt? Weet je eigenlijk wel wat jouw droombaan is? 

DE JUISTE KEUZES MAKEN 

Het maken van de juiste keuze klinkt makkelijker dan het lijkt. Om de juiste keuze te maken, moet je weten waar je heen wilt. Welke studie brengt jou naar de juiste baan? 

WETEN WAT JE WILT

Jouw loopbaan hangt af van jouw ambities, je talenten en je toekomstbeeld. Heb je hier weleens over nagedacht? Of kies je dezelfde studie of studentenstad als je vrienden? Hoe vaak heb jij jezelf afgevraagd waar je nu écht blij van wordt? 

BREEKJAAR & JOUW STUDIELOOPBAAN

Leren kiezen, leren groeien, leren leren. Dat doe je bij Breekjaar. Breekjaar is een avontuurlijk tussenjaar waarin je allerlei dingen leert waar op de middelbare school weinig aandacht voor is. Werken aan je zelfvertrouwen bijvoorbeeld. Of leren ondernemen. Skills die heel handig zijn bij je latere loopbaan, maar niet per se afhangen van een bepaalde studie. 

JOUW ROUTE

Tijdens je tussenjaar, bij zowel het halfjaar- als het jaarprogramma, zijn er verschillende momenten waarop je op een constructieve manier aan de slag gaat met je toekomst. Dat doen we aan de hand van de toekomstkeuzelijn. Binnen de toekomstkeuzelijn vinden verschillende workshops en gesprekken plaats, die jouw helpen om een goede keuze te maken voor je toekomst. 

Wil jij ook jouw eigen route bepalen en echt ontdekken wie jij bent? Kies dan voor een tussenjaar bij Breekjaar.  

Breekjaar biedt 2 programma’s:

  • Jaarprogramma (10 maanden), start in september 
  • Halfjaarprogramma (5 maanden), start in januari.

Meer weten over deze programma’s? Klik dan op een van de links hieronder.

PROEFDAG

Wil je ontdekken of het tussenjaar van Breekjaar bij je past? Doe dan mee met een speciale Proefdag. Tijdens een ochtend of middag ontdek je in 3 uur tijd hoe jouw Breekjaar eruit zou kunnen zien.