fbpx

Beroepskeuze

Hoe Breekjaar helpt bij jouw beroepskeuze

Hoe kies je een beroep dat bij je past? En waar te beginnen? Bij het uiteindelijke beroep? Bij de juiste studie? Of misschien bij geen van beide…?

WAT WIL JIJ ‘WORDEN’?

Sommige mensen weten al hun hele leven heel zeker wat ze willen worden – en gaan recht op hun doel af. Maar tegenwoordig is er zóveel mogelijk, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel studies, zoveel keuzes… Hoe ga jij hiermee om?

WAAR WORD JIJ BLIJ VAN?

Om te weten wat je wilt, moet je eerst weten wie je bent, wat je goed kunt, maar vooral: waar je blij van wordt! Heb jij hier weleens bij stilgestaan? Vaak is er op de middelbare school maar weinig ruimte om dit te ontdekken. Toch moet je ineens een keuze maken voor een studie of voor een beroep.

BREEKJAAR HELPT JE BIJ JOUW BEROEPSKEUZE

Breekjaar is een avontuurlijk tussenjaar waarin jij de kans krijgt om te ontdekken waar je talenten liggen. Je volgt workshops en trainingen, ontmoet nieuwe mensen en krijgt begeleiding van een persoonlijke coach. Zo kun je na jouw Breekjaar slimme (beroeps)keuzes maken voor de toekomst.

Breekjaar biedt 2 programma’s:
Halfjaarprogramma (5 maanden), start in januari. Lees meer
Jaarprogramma (10 maanden), start in september Lees meer

PROEFDAG

Wil je ontdekken of het tussenjaar van Breekjaar bij je past? Doe dan mee met een speciale Proefdag. Tijdens een ochtend of middag ontdek je in 3 uur tijd hoe jouw Breekjaar eruit zou kunnen zien.

Klik hier om je aan te melden voor een proefdag.