fbpx

Breekjaar Academy

Breekjaar op jouw school

Stichting Breekjaar heeft in de afgelopen 6 jaar al ruim 550 jongeren tussen de 16 en 24 jaar begeleid in een intensief tussenjaarprogramma vol persoonlijke ontwikkeling. Met als uitkomst meer zelfvertrouwen, meer zelfkennis en een toekomstkeuze die bij hen past. Veel onderwijsinstellingen worstelen met deze elementen. De Breekjaar Academy ondersteunt hen daarbij.

Hoe het werkt

1. De school ervaart een probleem
Mentoren, decanen, docenten, begeleiders of organisatiekrachten kloppen bij ons aan met een probleem. Er is een te weinig inspirerend LOB-programma, de uitval van leerlingen vraagt om aandacht, een jaarlaag zit in de knoop of het team loopt tegen issues aan.

2. Wij luisteren en maken een creatief plan
Wij denken op nieuwe, creatieve én wetenschappelijk bewezen effectieve wijze met jullie mee en ontwerpen een aanpak of programma voor jullie situatie. Vanuit onze ‘niet-schoolse’ Breekjaar-praktijk, die juist op school zoveel toegevoegde waarde biedt!

3. Handen uit de mouwen voor een duurzaam resultaat
We gaan met jullie aan de slag, waarbij we onze tools en methodieken op het team en de leerlingen toepassen en overbrengen. Jullie worden meegenomen in een ontwikkelproces en getraind om zelf de tools te kunnen blijven gebruiken. Ook na de implementatieperiode blijven we in contact voor support om de kwaliteit op lange termijn te borgen.

Breekjaar Academy op jouw school?

Graag maken we een afspraak om je alles te vertellen over de Academy en mee te denken met jullie specifieke vraagstukken.

Neem snel contact met ons op:

T: 085 – 8882448
E: post@breekjaar.nl

10% van de opbrengsten uit de Breekjaar Academy gaan naar het Breekfonds. Zodat ook jongeren met minder financiële middelen een Breekjaar kunnen volgen. ❤